Link Link Link Link Link Link

Kategori: Om oss

Hei der!

Tenkte bare å skrive litt info om meg :)

Jeg heter Tora, er 16 år.

Jeg liker musikk og å være med venner. Ei av bestevenninnene mine sier at jeg er en gal luring, det måtte med.

Litt vanskelig å skrive om meg selv, så da sier vi at det var det.

Her har dere to sider av meg :)

Publisert: 06.mar.2011 @ 17:52 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

Litt om meg :-)

Hei! 
Så var det dette som alltid er et stooort problem. Det å skrive om meg selv. Jeg har hatt en del blogger (les: mange) så begynner å bli litt vant med dette. Har en annen en akkurat nå, som dere får vite senere.

Jeg heter Linda og er 15 år. Blir 16 i år, 14.juli for å være presis. Jeg liker å fotografere, henge med venner og elsker musikk. Personer kaller meg unormal, nerd, random, rar osv, så dere får jo selv bestemme hva dere vil kalle meg.
Jeg suger i det å skrive om meg selv, så... jeg vet ikke hva jeg skal si. Kan vel si noen ting jeg ikke liker også: Jeg liker ikke folk som tror de er så sinnsykt mye bedre enn alle andre, og som bare må rakke ned på andre, jeg hater rykter og edderkopper og en ting som irriterer meg utrolig mye er denne setningen: Oi, sorry, du er jo kristen du!

Ja,  nå vet dere det også, jeg er kristen og for å være ærlig så bryr jeg meg ikke om hva folk mener om det. Jeg er den jeg er og sånn er det bare :) Men ja... det er f. eks når folk banner når jeg er i nærheten så får jeg sånn ca hele tiden av visse personer høre den setningen jeg skrev over. Jeg bryr meg ikke om andre banner, jeg gjør det bare som regel ikke selv (jeg er ikke perfekt, så nekter ikke for at jeg har gjort\gjør det av og til) fordi jeg synes det er unødvendig.

Ja... Vet ikke hva mer jeg skal skrive egentlig,så vi snakkes heller bare, og hvis du lurer på noe så er det bare å skrive en kommentar så får du svar på det ;-)
 

 

Publisert: 06.mar.2011 @ 11:07 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

Noen bilder av oss

Vi er helt normale altså...Så vet dere det :-)

 

Publisert: 03.mar.2011 @ 00:52 Kategori: Om oss Kommentarer: 0
hits