Link Link Link Link Link Link

Arkiv måned: mars 2011

Jeg skal skjerpe meg :-)

Jada, lurer egentlig på hvor mange ganger jeg har sagt dette før, men skal prøve å blogge mer på denne bloggen. Legg merke til prøve.

I og med at jeg går i 10.klasse har jeg så og si ingen liv for tiden fordi alt går i skole heeele tiden, men noe interessant skjer vel av og til, så skal prøve å skrive litt her i hvert fall :-)
- Linda

Publisert: 22.mar.2011 @ 18:48 Kategori: Random Kommentarer: 2

Meg eier ingen

Var tittelen på teaterforestillingen jeg var på i dag sammen med pappa. Han hadde fått noen gratisbilletter. Tror ikke jeg failer helt når jeg sier at det ikke helt var ment for min aldersgruppe, men det var uansett bra. Noe av det forstod jeg ikke, men det handlet om ei jente. Mora flytta ut når hun var liten og faren tok det ikke helt bra.

Av publikum var det nok av sånn typisk 60 år gamle kvinner med farget hår og høye heler som sprader rundt der og føler seg veldig pene og sostifikerte, deilig parfyme har de også, virkelig. Noen har også med seg en forlegen ektemann/date/kjærest.

(Jenta og faren, googlebilde.)

 

- Tora

Publisert: 07.mar.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fucking perfect - Hva synes du? ^^

Jeg har ingen idè om hva jeg skal blogge om så legger heller ut en sang og sier God natt!

 

Dette er en av mine nye favorittsanger og jeg hører på den altfor mye så begynner å bli litt lei.

# Hva synes du om sangen?

God natt!

- Linda


Publisert: 06.mar.2011 @ 22:29 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Hei der!

Tenkte bare å skrive litt info om meg :)

Jeg heter Tora, er 16 år.

Jeg liker musikk og å være med venner. Ei av bestevenninnene mine sier at jeg er en gal luring, det måtte med.

Litt vanskelig å skrive om meg selv, så da sier vi at det var det.

Her har dere to sider av meg :)

Publisert: 06.mar.2011 @ 17:52 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

Litt om meg :-)

Hei! 
Så var det dette som alltid er et stooort problem. Det å skrive om meg selv. Jeg har hatt en del blogger (les: mange) så begynner å bli litt vant med dette. Har en annen en akkurat nå, som dere får vite senere.

Jeg heter Linda og er 15 år. Blir 16 i år, 14.juli for å være presis. Jeg liker å fotografere, henge med venner og elsker musikk. Personer kaller meg unormal, nerd, random, rar osv, så dere får jo selv bestemme hva dere vil kalle meg.
Jeg suger i det å skrive om meg selv, så... jeg vet ikke hva jeg skal si. Kan vel si noen ting jeg ikke liker også: Jeg liker ikke folk som tror de er så sinnsykt mye bedre enn alle andre, og som bare må rakke ned på andre, jeg hater rykter og edderkopper og en ting som irriterer meg utrolig mye er denne setningen: Oi, sorry, du er jo kristen du!

Ja,  nå vet dere det også, jeg er kristen og for å være ærlig så bryr jeg meg ikke om hva folk mener om det. Jeg er den jeg er og sånn er det bare :) Men ja... det er f. eks når folk banner når jeg er i nærheten så får jeg sånn ca hele tiden av visse personer høre den setningen jeg skrev over. Jeg bryr meg ikke om andre banner, jeg gjør det bare som regel ikke selv (jeg er ikke perfekt, så nekter ikke for at jeg har gjort\gjør det av og til) fordi jeg synes det er unødvendig.

Ja... Vet ikke hva mer jeg skal skrive egentlig,så vi snakkes heller bare, og hvis du lurer på noe så er det bare å skrive en kommentar så får du svar på det ;-)
 

 

Publisert: 06.mar.2011 @ 11:07 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

Noen bilder av oss

Vi er helt normale altså...Så vet dere det :-)

 

Publisert: 03.mar.2011 @ 00:52 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

Velkommen til vår blogg!

Dette er den første posten på vår nye blogg ;)

Publisert: 02.mar.2011 @ 22:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits